Over ons

Ons team staat onder leiding van Jeroen Vermeulen. Samen met ons team van vaste medewerkers creëren wij uw droom. U heeft een idee, wij realiseren het voor u!

Van een fraaie dakkapel tot een volledig verbouwde zolder. Een ruime serre of een mooie overkapping in uw tuin. Een opknapbeurt voor uw keuken tot de (ver)bouw van uw complete huis;

JV Bouw staat altijd voor u klaar en voert kleine klussen met evenveel zorg, plezier en precisie uit als het grotere werk.

Daarbij staan we voor een transparante en overzichtelijke manier van werken. JV Bouw legt u daarom altijd een duidelijke offerte voor, met daarbij een overzicht van de werkzaamheden, de bijbehorende kosten en natuurlijk de tijdsplanning. U hoeft dan ook niet bang te zijn voor een onverwachte uitloop van de werkzaamheden of onduidelijke extra kosten. Door een duidelijke communicatie voor en vooral tijdens de bouw, weet u altijd waar u aan toe bent.

Door de tijd heen heeft JV Bouw aan tal van verschillende projecten gewerkt. Hierbij hebben wij onze kundigheid op een breed terrein weten te ontwikkelen. Op de pagina projecten vind u een aantal foto’s.

JV Bouw is een flexibele en snel werkende partner voor al uw werkzaamheden.

Op het gebied van bouwen, verbouwen, onderhoud en renoveren, maar ook wanneer u nog niet een heel duidelijk beeld heeft van wat u precies wilt.

Om persoonlijk met ons kennis te maken, zullen wij altijd ruim de tijd voor u nemen. Dit, om u een helder beeld te geven van wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u uw plannen eens vrijblijvend met ons bespreken of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Jv Bouw.