Klant ervaringen

Clara Teteringen

Ondanks dat mijn echtgenoot een handige klusser is hadden wij wat problemen met het plaatsen van zonwering. Nadat dhr. Vermeulen kwam helpen was het zo gebeurd! Hij werkte snel, overlegde goed hoe wij het wilden hebben, was prettig in de omgang en betrouwbaar! Jeroen, bedankt dat je zo snel wilde inspringen!

Erik Oudenbosch

Heb van JV Bouw een zeer heldere (en voor een leek duidelijk leesbare…) offerte gekregen. Ik wilde graag een meterkast renovatie en een paar stopcontacten extra in mijn keuken. Jeroen heeft samen met Yassine een nieuwe meterkast geplaatst en de extra stopcontacten gemaakt. Ben zeer tevreden: goede communicatie en alle rommel werd netjes opgeruimd! Super!

Monique Breda

Op Maandag gebeld of er een offerte gemaakt kon worden om de kantine in mijn winkel te schilderen en om wat decoratie op te hangen. Dhr. Vermeulen is komen kijken en ik had diezelfde avond de offerte al in mijn mailbox… De dag erop is alles geschilderd en opgehangen. Zeer fijne samenwerking, we hadden niet eens door dat alle werkzaamheden werden gedaan terwijl onze kledingwinkel gewoon open was.